• Emri
  Omild Mini
 • Kategoria
  Baby Diapers
 • Madhesia
  2
 • Pesha
  3-6kg
 • Nr. Cope
  38
 • Emri
  Omild Midi
 • Kategoria
  Baby Diapers
 • Madhesia
  3
 • Pesha
  4-9kg
 • Nr. Cope
  38
 • Emri
  Omild Maxi
 • Kategoria
  Baby Diapers
 • Madhesia
  4
 • Pesha
  7-18kg
 • Nr. Cope
  38
 • Emri
  Omild Junior
 • Kategoria
  Baby Diapers
 • Madhesia
  5
 • Pesha
  11-25kg
 • Nr. Cope
  26

Pelena për fëmijë ofron gjithë mbrojtjen perfekte. Kjo pelenë për beben tuaj jep:
– elasticitet në bel më të rehatshme dhe të volitshme
– mbërthimin me shtriqje, një sistem i ri që lejon ngjitësin të ripozicionohet disa herë edhe kur duart mund të rrëshkasin nga kremi juaj i duarve
– një shtresë të hollë celuloze që garanton kapacitet të lartë përthithje
– pengesë mbrojtëse që mban gjithcka pa lejuar daljet anësore, duke shmangur kështu çdo derdhje të padëshiruar
– formë anatomike, që lejon fëmijën të lëvizë lirshëm ndërkohë që po i vishet pelena
– ballinën e dekoruar këndshëm me efekt cohe, për mbrojtje të lartë
– materiale super-thithëse me filtra të rinj super të thatë për lëkurën e fëmijës, që mund të mbartin sasi të mëdha urine për të siguruar ndjesinë e mjedisit të thatë gjatë gjithë ditës..


Warning: Missing argument 2 for Livemesh_VC_Addons::custom_css_classes_for_vc_row() in /home/katrading/public_html/wp-content/plugins/addons-for-visual-composer/livemesh-vc-addons.php on line 349

Warning: Missing argument 2 for Livemesh_VC_Addons::custom_css_classes_for_vc_row() in /home/katrading/public_html/wp-content/plugins/addons-for-visual-composer/livemesh-vc-addons.php on line 349