PAD Protector është shtroje sanitare për shtretër që ofron siguri ndaj lëngjeve dhe prakticitet. Vjen në përmasa të ndryshme dhe mund të përdoret për njerëz dhe kafshë. Sipërfaqja e saj delikate dhe shtresa absorbuese janë vecoritë më të forta të këtij produkti që e bëjnë atë zgjdhjen e përsosur.


Warning: Missing argument 2 for Livemesh_VC_Addons::custom_css_classes_for_vc_row() in /home/katrading/public_html/wp-content/plugins/addons-for-visual-composer/livemesh-vc-addons.php on line 349

Warning: Missing argument 2 for Livemesh_VC_Addons::custom_css_classes_for_vc_row() in /home/katrading/public_html/wp-content/plugins/addons-for-visual-composer/livemesh-vc-addons.php on line 349