Absorbuesi eshte nje produkt qellimi i te cilit eshte qe te mbaje dhe te kontrolloje humbjen e pavullnetshme te urines ne pacientet qe vuajne nga ky mosfunksionim.

Eshte formuar ne thelb nga nje berthame e perbere nga celuloza dhe superabsorbent polimer, te veshura ne pjesen e kontaktit me lekuren nga nje shtrese qe mbetet e thate gjate perdorimit dhe nga jashte nga nje shtrese polietileni e paderpertueshme qe pengon daljen ne pjesen e jashtme te lengut i cili pengohet nga shtresa absorbuese.

Ky produkt absorbues i permbahet kerkesave strikte dhe standarteve te prodhimit dhe kontrollit evropian.


Warning: Missing argument 2 for Livemesh_VC_Addons::custom_css_classes_for_vc_row() in /home/katrading/public_html/wp-content/plugins/addons-for-visual-composer/livemesh-vc-addons.php on line 349

Warning: Missing argument 2 for Livemesh_VC_Addons::custom_css_classes_for_vc_row() in /home/katrading/public_html/wp-content/plugins/addons-for-visual-composer/livemesh-vc-addons.php on line 349