PAD Protector është shtroje sanitare për shtretër që ofron siguri ndaj lëngjeve dhe prakticitet. Vjen në përmasa të ndryshme dhe mund të përdoret për njerëz dhe kafshë. Sipërfaqja e saj delikate dhe shtresa absorbuese janë vecoritë më të forta të këtij produkti që e bëjnë atë zgjdhjen e përsosur.